Hirdetés

bicske.lap.hu / Helyi vállalkozások

Helyi vállalkozások

Kerámia ajándékok óriási választékban!

Bicskei vállalkozások térképpel

Bicskei cégek

Smith Computer

Józer BT Italszaküzlet

EUROVÉD SECURITY TEAM Távfelügyelet

angol, magyar,német,francia

Több száz szépségszalon és műkörmös Bicske városában.

Könyvelés, adótanácsadás, szerb szakfordítás

Mesita Kft.

Terméskövek forgalmazása és kivitelezése

ACÉL és ÉPÍTŐANYAG kereskedelem

Légzésterápia

Minőségi kertépítés, térburkolás, gépiföldmunka, automata öntözéstechnika garanciával, 14 év tapasztalat.

Bicskei vállakozások hasznos gyújteménye - keress itt!

Szakfordítás

Weboldal + webcím + webtárhely + 5 db saját e-mail cím = 25.000 Ft+áfa/év

Burkolás, burkoló, kőműves Bicske és környékén. Valkai László burkoló mester.

Oldalunkon átfogó képet kaphat a Bicskén elérhető távközlési szolgáltatásokról,Internet és Tv csomagokról.Az internetet.hu-n: közel 2000 távközlési csomag van áttekinthetően,pártatlan összehasonlításban,a tényleges éves költségekkel a rejtett költségeket nélkül!A csomagokon kívül számos egyéb hasznos tartalmat talál nálunk:Fogalom magyarázatok,tanácsok,szolgáltató leírások,elérhetőségek.

Kisállatok gyógyítására szakosodott rendelőnk várja Bicske és környékéről a cicákat, kutyákat és egyéb kedvenceket. Szolgáltatásaink: ivartalanítás, mikrochip beültetés, védőoltás, belgyógyászat, szülészet, sebészet, röntgen, ultrahang, betegségmegelőzési szaktanácsadás, állatpatika. Állatorvosunk: Dr Soltész Attila kisállatgyógyász szakállatorvos.

Képviseletünk 1993-ban kezdte működését. Tevékenységünk a szakmai tudásra és tapasztalatra épülő minőségi ügyfélkiszolgálásra, a személyes tanácsadásra összpontosít. Független biztosításközvetítőként a velünk együttműködő biztosítók, pénzintézetek bármely termékét közvetíthetjük. Felmérjük az igényeit, majd megkeressük a piacon található -az Ön számára- legjobb ajánlatokat. Keressen bizalommal!

Cégünk, a Civertan Grafikai Stúdió közel 400.000 légifelvétele bizonyítja, hogy szeretjük fentről láttatni hazánkat. A légifotók készítése mellett logótervezéssel, weblapkészítéssel, oldal optimalizálással, csomagolástervezéssel Foglalkozunk. Kiadványaink közül pedig a Szép Magyarország, a Kertörökségünk és a Fejér megye várai című folyóiratunkat és könyveinket ajánljuk a látogatók figyelmébe!

Halász Zsolt vagyok földmérő és a következő munka típusokban tudok segíteni. Vázrajzok: épületfeltüntetés,épülettörlés, telekhatárrendezés, telekosztás, telekegyesítés, szolgalmi jog, belterületbe vonás, művelési ág változás, használati megosztás Kitűzés: telekhatár kitűzés, épület helyének kitűzése Egyéb: magassági felmérés, megvalósulási térkép készítése, egyéb földméréssel kapcsolatos munkák

A Gyerekülés Szakáruház Bicskéről az egész országba szállít gyereküléseket. Csupa jónevű gyártó termékeit forgalmazzuk: Römer, Recaro, Storchenmühle és BeSafe. Alacsony árakkal, rendszeres akciókkal, számos hasznos tudnivalóval és gyerekülés tesztekkel várunk minden érdeklődőt. Látogasson el hozzánk Ön is!

Cégünkről Cégünk 1989 óta működő hazai tulajdonban lévő kereskedelmi és gyártó vállalkozás, mely 1997 óta működik kft formában. Közvetlen kapcsolatunk van a legtöbb hazai gyártóval és sok márka hazai hivatalos képviseletével.Több saját hagyományos műszaki áruházunk van többek között itt Bicskén a Tesco üzletsoron.

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Helyi vállalkozások
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés